Het is zoals het is

Saskia

Er zijn verschillende behoeftes aan rust en ruimte. Om hier goed op af te kunnen stemmen, biedt het Centrum voor Rust en Ruimte verschillende meerdaagse arrangementen. Je verblijft dan in B&B Woldstee en krijgt aanvullend, naar behoefte, begeleiding van Saskia in ’t Veld of van anderen.

“Laat me met rust”

even helemaal niets

Wil je even helemaal niets? Dat je echt nergens aan hoeft te denken. Even 100% tijd voor jezelf? Dan is het Laat Me Met Rust-arrangement iets voor jou.

In dit all inclusive arrangement hoef je even helemaal nergens aan te denken. Geen wekker, geen agenda, niet koken, geen afwas. Even de boel de boel laten. Alle aandacht, rust en ruimte voor jezelf. 100% me-time.

“Even op verhaal komen”

uitrusten en herkrijgen van krachten

Zit of zat je in onrustige tijden? Of heb je iets heftigs meegemaakt? En wil je dat een plek geven. Dan is het Even Op Verhaal Komen-arrangement iets voor jou.

Je voelt de behoefte om op adem te komen. Je hebt behoefte om wat er (niet) is gebeurd op een rij te zetten, op je in te laten werken en om te ontladen. In het Nederlands bestaat daarvoor een prachtige uitdrukking: ‘op verhaal komen’. Dat betekent letterlijk: uitrusten en herkrijging van krachten. Naast het pure uitrusten, krijg je begeleiding die je kan helpen om alles een plek te geven.

“Rust en bezinning”

ruimte voor je levensvragen

Het kan ook zijn dat je eigenlijk niets te klagen hebt, maar toch knaagt er iets van binnen, innerlijke onrust. Misschien ben je op zoek naar betekenis, bezieling of zingeving? Dan is het Rust & Bezinning-arrangement iets voor jou.

Er heerst onrust in jou. Ondanks een vrolijk gezin, leuke baan en een fijn huis heb je het gevoel “is dit het nou?”. Je zou te rade willen gaan bij een wijs iemand. Je leest zelf-hulp-boeken. Je volgt inspirerende personen. Maar dit brengt je niet verder. Niemand leeft jouw leven. Niemand kan jouw grote vragen beantwoorden, alleen jij zelf (je Zelf). Je bent je eigen bron van wijsheid. In dit arrangement ga je in alle rust bij jezelf te rade. Daardoor ontstaat er ruimte voor de antwoorden op jouw levensvragen.

“Menukaart rust en ruimte”

stel je eigen arrangement samen

Het kan ook zijn dat jouw behoefte aan rust en ruimte een hele andere is. Mogelijk is dan de individuele begeleiding iets voor jou.

Het Centrum voor Rust en Ruimte heeft ook een Menukaart Rust en Ruimte. Daarmee kun je je eigen arrangement op maat maken. Neem hiervoor contact op met Saskia.

 

Heb je ‘alleen maar’ behoefte aan letterlijke rust en ruimte, boek dan één of meerdere overnachtingen logies en ontbijt in B&B Woldstee. De B&B ligt in het weidse Gronings landschap. Door deze ligging aan de rand van de stad Groningen is je verblijf letterlijk in alle rust en ruimte.