Onthaasten in een rustige en hartelijke omgeving

Gast over de B&B

Locatie

Alle activiteiten van het Centrum voor Rust en Ruimte vinden plaats in of om Bed & Breakfast Woldstee. Deze is gevestigd in de schuur van een voormalige boerderij aan de rand van de stad Groningen.

Vergaderruimte

Voor groepsactiviteiten maken we gebruik van De Ploeg-vergaderruimte. Op de voormalige hooizolder is een moderne vergaderruimte gebouwd op een duurzame, cradle-to-cradle manier.

De vergaderruimte is 32 m² en biedt ruimte voor 10-12 personen (vergaderopstelling) en ligt op de eerste verdieping. Er is een keukenblok aanwezig, waar je onbeperkt koffie/thee kunt nemen. Er is wifi en een flipover. Qua indeling zijn er verschillende opstellingen mogelijk.

Er is meer mogelijk dan alleen vergaderen: workshops, trainingen, cursussen, lunches, diners, weekendarrangementen met logies en ontbijt, etc. Informeer naar de mogelijkheden.

Terras/tuin

Er zijn 2 kamers met een eigen terras en buitendeur. En er is een gemeenschappelijk terras/tuin waar alle gasten gebruik van mogen maken. We maken soms gebruik van de tuin voor buitenactiviteiten of –oefeningen.

Gastenkamers

Bij de meerdaagse activiteiten verblijf je in één van de gastenkamers van B&B Woldstee. In totaal zijn er 5 gastenkamers met eigen badkamer.

Fietsenstalling

Er is een fietsenschuurtje aanwezig. Als je je eigen fiets meeneemt kun je hem daarin stallen. Er zijn ook gratis stadsfietsen te leen. En er zijn 2 fietsen van het Groninger Landschap te huur.

Woonkeuken

De B&B heeft ook een woonkeuken voorzien van koel/vrieskast, kookplaatje en combimagnetron. Van alle faciliteiten in de woonkeuken mag je gebruik maken. ’s Morgens wordt het ontbijt wordt geserveerd in de woonkeuken. Soms ’s middags de lunch ook, maar deze kan ook plaatsvinden in de vergaderruimte.

Parkeerplaats

Er is een eigen parkeerplaats aanwezig waar alle gasten gratis mogen parkeren. Er zijn stopcontacten buiten, waarmee elektrische auto’s (met verlengkabel) en fietsen kunnen worden opgeladen.

Omgeving

De B&B ligt pal naast natuurgebied De Koningslaagte van het Groninger Landschap. Ook is het Bezoekerscentrum Reitdiep van het Groninger Landschap onze buurman. Zij hebben een kleine wandeltocht (2,5 km) uitgezet door het weiland die letterlijk langs de B&B komt en die je dus ook vanuit hier kunt beginnen en eindigen. In het ‘dorp’ Noorderhoogebrug ligt de Korenmolen Wilhelmina, welke op vrijdag en zaterdag te bezichtigen is. Er is ook een winkeltje aanwezig met streekproducten. Verder leent de omgeving zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.