Home Rust en Ruimte Schrijfweekend
Schrijfweekend centrumvoorrustenruimte bij B&B de woldsteegroningen

Schrijfweekend

Ondernemers hebben regelmatig iets te schrijven. Denk aan blog- en social mediaposts, folders, artikelen, een e-course of een boek. Andere professionals hebben ook veel te schrijven, zoals (onderzoeks)rapporten, verslagen, scripties, artikelen, boeken, etc. Of misschien wil je voor jezelf (autobiografisch) schrijven. Alleen, waar haal je de tijd vandaag om dat allemaal te schrijven….
Kom daarom naar één van onze schrijfweekenden. In de rust en ruimte van het weidse Groningse landschap even niets anders dan schrijven. Je hoeft nergens anders aan te denken, want voor de rest wordt gezorgd. Een weekend lang schrijven samen met andere schrijvers zonder afleiding.

Op vrijdag ben je vanaf 14.00 uur welkom. Je wordt ontvangen met koffie/thee en Groninger koek. Bij aankomst bespreken we je wensen en eventueel plannen om deze zo goed mogelijk te kunnen faciliteren. Daarna ga je lekker in je eigen tijd en tempo aan de slag. Je hebt een werkplek op je kamer. Daarnaast zijn er ook werkplekken in de vergaderruimte. Op afgesproken tijden kun je ontbijten, lunchen en dineren in de keuken van de B&B. Ook kun je hier in je pauzes wat te drinken pakken. Tijdens het avondeten op vrijdag maak je kennis met de andere schrijvers. Af en toe een frisse neus halen of een fikse wandeling in de prachtige omgeving behoort tot de geheimen van goed schrijven. Op zondag kun je tot 17.00 uur blijven.

Tijdens een schrijfweekend is er plaats voor maximaal 6 schrijvers.

 • Een schrijfweekend is inclusief: Verblijf in een kamer met eigen badkamer en een werkplek, twee nachten logies en ontbijt, twee lunches , twee diners, onbeperkt koffie, thee, limonade en sappen, gratis wifi
 • Extra info:
  Prijs:

  € 295 voor één persoon op één kamer
  € 450 voor twee personen op één kamer

  Dit arrangement is op maat aan te passen, bijvoorbeeld:
  • Je wil niet een weekend komen, maar door de week
  • Je wil langer of korter verblijven
  • Je wil graag begeleiding van een schrijfcoach

   

  Informeer naar de mogelijkheden. We passen het arrangement graag voor je aan.

Urenschema

Aankomst op vrijdag

14:00
Ontvangst
Koffie/thee en Groninger Koek

Vertrek op zondag

17:00
Vertrek
Wil je meer informatie of meedoen?

Neem contact op met Saskia via  mail (Bellen kan ook!)

Datum

04 - 06 nov 2022
Verlopen

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

vanaf €295,=
Saskia in 't Veld

Organisator

Saskia in 't Veld
Telefoon
+31 50 579 73 30