Geweldig, rust en goede zorgen!

Gast over de B&B

Even helemaal niets

Even bewust uitrusten, bijtanken, onthaasten, stil staan, je hoofd leeg maken, weer opladen. Als je op wat voor manier dan ook even behoefte hebt aan rust en ruimte is het Laat Me Met Rust-arrangement iets voor jou. Je verdient het. Gun het jezelf.

Tijd voor jezelf

We hebben het idee dat we tijd te kort komen, laat staan dat we de tijd voor onszelf nemen. Er is altijd wel wat anders dat onze aandacht vraagt. Door de waan van alledag kom je er vaak niet aan toe. Je leest in boeken en tijdschriften en op social media hoe het allemaal zou moeten en wat je allemaal wel niet kunt doen en volgen, maar dat geeft je alleen maar een naar gevoel, omdat het bij ideeën en goede voornemens blijft.

Het is eigenlijk heel simpel. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het enige wat je hoeft te doen, bij voorkeur nu meteen, is tijd vrij maken in je agenda wanneer het jouw uitkomt (hoe ver weg dat ook is) en verder niets. Doe het nu. Geef jezelf tijd en aandacht cadeau met het arrangement Laat Me Met Rust.

Ideeën

Dit arrangement zou je ook kunnen gebruiken om te schrijven, te tekenen, ideeën uit te werken of zaken op een rijtje te zetten. Je zou de tijd eventueel kunnen gebruiken om eens een keer ongestoord te kunnen werken, in alle rust iets uitwerken of iets afmaken. Een boek, een project (bv. foto’s) of een plan. Zakelijk of privé.

Arrangement

Je verblijft in een kamer in Bed & Breakfast Woldstee te Groningen. Met eigen badkamer en werkplek. Hier in de rust en ruimte van het weidse Groningse landschap ontstaat ruimte voor wat je bezig houdt. Voor alles wordt gezorgd: ontbijt, lunch, diner, koffie/thee, fruit, drinken (non-alcohol). Dit is allemaal inbegrepen.

Het arrangement is zo lang te boeken als je maar wil, met een minimum van 2 dagen. Je kunt komen wanneer het jou uitkomt, wanneer het in jouw agenda past. Uiteraard wel op basis van beschikbaarheid in de B&B, maar zeker als je op tijd reserveert, is bijna alles mogelijk.

Op de dag van aankomst ben je vanaf 12.00 uur welkom. Op de dag van vertrek mag je tot 12.00 uur gebruik maken van de kamer. En je bent welkom om te blijven lunchen tot 15.00 uur.

Een ’tankstation’ -energie voor de geest -energie voor het lichaam

Gast over de B&B

In het kort:

Arrangement

  • Twee of meer dagen helemaal alleen voor jezelf

  • Twee of meer nachten verblijf in B&B Woldstee in een kamer met eigen badkamer

  • Iedere dag ontbijt, lunch en diner

  • Onbeperkt koffie, thee, limonade, sappen en fruit

Menukaart

Uiteraard is het arrangement geheel aan jouw wensen aan te passen. Kijk voor meer informatie bij Menukaart Rust en Ruimte. Of informeer naar de mogelijkheden bij Saskia.

Prijzen

Voor 2 dagen € 230,-
Voor 3 dagen € 330,-
Voor 4 dagen € 420,-
Voor 5 dagen € 500,-
Voor 6 dagen € 570,-
Voor 7 dagen € 630,-

Langer kan ook, informeer bij Saskia naar de mogelijkheden en prijzen. (Prijzen per persoon incl BTW)

 

Rust

Ademruimte

Balans

Groei

 

 

Wil je nadere informatie of heb je nog vragen: bel 00 31 (0)50 5797330 of  mail Saskia.